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Mittagsmenü
vom 27.10.2025 bis 31.10.2025
MENÜSALAT ODER SUPPE
Menu soup or salad
und / and
MISO-AUBERGINE – mit Randen-Vinaigrette und Hummus 36
Miso eggplant – with beetroot vinaigrette and hummus
ZANDERFILET – mit Buttermilch-Sauce, Belugalinsen und Kürbis 38
Zander fillet – with buttermilk sauce, beluga lentils and pumpkin
LAMMNIERSTÜCK – mit Pepperonipolenta und mediterranem Gemüse 44
Lamb loin with pepperoni polenta and mediterranean vegetables
Vorspeisen / Starters
GERÄUCHTE ENTENBRUST – Orange, Endiviensalat (GF/LF) 16
Smoked duck breast – orange, endive salad
GARTENSALAT – Gehobeltes Gemüse, Kerne und Hausdressing 11 / 17
Garden salad – vegetables, seeds, house dressing (GF/V)
NÜSSLISALAT – Ei, Speck, Croûtons (LF) 14.5
Lamb’s lettuce salad – egg, bacon, croutons
HANDGESCHNITTENES RINDSTATAR – Radieschen, Schnittlauchmayonnaise, Zitronenbutter, getoastetes Brot (LF) 25 / 38
Hand cut beef tartar – radish, chive mayonnaise, lemon butter, toasted bread (LF)
PULPOSALAT (MAR) – Fenchel, Orange (LF) 14.5
Octopus salad – fennel, orange
STUNDEN-EI – Spinat-Kartoffelpurée, Wintertrüffel 28
Onsen-Egg – spinach mashed potatoes, winter truffle
TAGESSUPPE / Soup of the day 11
Hauptgänge / Main Courses
HACKBRATEN – mit Jus, Kartoffelstock, Karotten 33 / 39
Meatloaf- red wine jus, mashed potatoes, carrots
KALBSLEBER – Rösti, frische Kräuter, Schalotten 34 / 39
Veal Liver – swiss hash browns, fresh herbs, shallots (GF)
RAVIOLI – vegetarisch nach Tagesangebot 27 / 36
Ravioli – vegetarian, according to daily offer
KÄSESPÄTZLI – gepickelte Zwiebeln, Schnittlauch 23 / 32
Cheese spaetzle – pickled onions, chives
BOUILLABAISSE – Lachsfilet, Meeresfrüchte, Karotten 36 / 49
Bouillabaisse – salmon fillet, seafood, carrots
RINDSFILET ROSSINI – Entenleber, Herbst-Trüffel, Kartoffelstock, Karotten 72
Beef fillet Rossini – duck liver, autumn truffles, mashed potatoes, carrots
Today´s Special – ask our service team
Desserts
SCHOKOLADENKUCHEN – Maracaibo, Schlagrahm, Früchte 9.5 / 14.5
Chocolate cake – Maracaibo, whipped cream, fruits
SORBETS – Holunderblüte, Zitrone, Birne, Zwetschge 6
Sorbets – Elderflower, lemon, pear, plum
GLACE – Vanille, Erdbeer, Schokolade 6
Ice cream – vanilla, strawberry, chocolate
EISKAFFEE – Kaffeeglace, Kaffeesirup und Rahm (GF) 9.5
Iced coffee – coffee ice cream, coffee syrup, cream
MARRONIVARIATION – mit Zwetschgensorbet 15.5
Chestnur variation – and plum sorbet
TIRAMISÙ MIT FRÜCHTEN – Mascarpone und Löffelbisquits 12.00
Tiramisù with fruit – mascarpone and ladyfinger
CAFE GOURMAND
Cafe Gourmand
KAFFEE ODER ESPRESSO – mit kleinem Dessert nach Tagesempfehlung 9.5
Coffee or espresso with small dessert according to daily recommendation
SCHWEIZER ROHMILCHKÄSE – Früchtebrot und Baumnüsse 16 / 24
Swiss raw milk cheese – fruit bread, walnuts
GENIESSEN SIE EIN GLAS SÜSSWEIN
Enjoy a glass of sweet wine